Om Odeas

Odeas är företagsnamnet med en egen historia, helt kort kan den beskrivas med “allt kan inte förklaras”, den långa versionen tar vi när vi möts! Jag som driver Odeas heter Yvonne Sjöberg, företaget har sitt säte i Bankeryd, strax utanför Jönköping. Odeas har sedan starten 2009 hjälpt verksamheter, deras medarbetare, arbetsgrupper, chefer, vd’ar och ledningsgrupper att växa och utvecklas på uppdrag i hela Sverige. Upplägg och innehåll har alltid ett pragmatiskt perspektiv där “varför” och “hur” gör vi i dagliga verksamheten är centralt. Odeas erbjuder behovsanpassade, kostnadseffektiva insatser för en attraktiv arbetsplats med engagerade och motiverade medarbetare – nyckelfaktorer för tillväxt, hög produktivitet och leveranser av bästa kvalitet!

Min vision är arbetsplatser som genomsyras av engagemang, entusiasm och effektivitet, med personal som glatt visslande cyklar till jobbet varje dag!

Vem är Yvonne?
Jag tycker om människor och att göra världen bättre för någon eller några. Jag är en engagerad människa med ett stort driv för det jag tror på och jag älskar spännande utmaningar. Min yrkesväg har kantats av många intressanta strandhugg som gett ovärderlig erfarenhet och förståelse; administration, ekonomi, industri, vård, projektledning och idéutveckling är några områden jag haft förmånen att verka inom. Mina högskolestudier har en beteendevetenskaplig inriktning; Kommunikation, Socialpsykologi, Gruppsykologi, Ledarskap, Mellanmänskliga relationer, Projektledning, Kris- och katastrofpsykologi, Stressmedicin, stresshantering och rehabilitering.

Det finns många vägar till kunskap, jag citerar gärna fd polischefen Carin Götblad: Jag tycker väldigt illa om trender och klyschor och ledarskapsteorier. De som håller på att tjata om ledarskapsteorier är oftast inte de bästa cheferna”.

Jag är anlitad som expertskribent för arbetsmiljöområdet av Edge HR. 

Jag erbjuder kvalitetssäkrade, evidensbaserade metoder som fungerar i praktiken. Jag arbetar naturligtvis under sekretess.

Omdömen från kunder och deltagare hittar du här.

Medlem i CSR Småland – för socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar.